Advertentie verwijderd

Appartement Klein-Molenbeek in Bergen op Zoom

4625 AZ Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

€825 Huurprijs p.m.
62 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Op een mooie rustige locatie dichtbij de prachtige mooie historische binnenstad van Bergen op Zoom bevinden zich 2 trendy compleet ingerichte appartementen. Je komt er via een grote poort met oprijlaan en binnenplaats waar voldoende parkeergelegenheid is. Aan het einde van deze binnenplaats ziet u een mooi strak gebouw met in het midden een mooie glazen deur die toegang biedt tot een ruime grote entree. Aan deze entree bevindt zich links en rechts de 2 gemeubileerde appartementen die voor korte of voor de langere termijn te huur zijn.

De eigenaar heeft voor zowel het linker als het rechterappartement een terras met een tuinset neergezet dat uitkijkt op de binnenplaats. In de ruime entree/algemene ruimte bevindt zich een wasmachine en een droger die door beide huurders gebruikt mag worden. Beide huurders mogen van de ruim opgezette entree/algemene ruimte met de 2 comfortabele zitjes gebruik maken. Vanuit deze locatie bent u zeer snel op alle uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen, Breda. (alles ongeveer 30 min met auto van Bergen op Zoom vandaan).

Bijgaande foto's zijn van het appartement rechts, die bestemd is voor 1 persoon. De vloeren van het appartement lopen mooi in alle ruimtes over zonder enkele drempel. Het appartement is zeer hip en comfortabel ingericht met mooie design details. Alle ramen zijn voorzien van in between gordijnen. Dit appartement heeft een badkamer met hierin een toilet. Verder heeft het aan de kant van de woonkamer een klein prive terras huurprijs € 800,00 is exclusief. extra kosten € 150,00 is inclusief GWL, TV en Internet en gem. belastingen. all in prijs wordt dan € 950,00.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Klein-Molenbeek Bergen op Zoom

Extra informatie

Tuin
Garage
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Direct