Advertentie verwijderd

Studio Boschstraat in Breda

4811 GC Breda (Noord-Brabant)

€625 Huurprijs p.m.
26 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Sfeervolle studio met slaapvide in het Centrum van Breda.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de studio welke gelegen is op de tweede verdieping aan de gezellige voorzijde. Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkastje en afzuigkap. Tegenover de keuken heb je toegang tot de badkamer. De moderne badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De woonkamer is voorzien van een hoog plafond met grote veluxramen en 2 kleine raampjes aan de voorzijde. In de woonkamer heb je middels een vaste trap toegang tot de slaapvide. Ook op de slaapvide heb je een veluxraampje. De gehele studio is netjes afgewerkt met witte muren en een donkere laminaatvloer. Je kan gezamenlijk met de andere bewoners gebruik maken van de wasmachine en droger welke zich op de eerste verdieping bevinden.

De studio is gelegen in hartje Centrum Breda. Binnen 5 minuten lopen sta je midden in de binnenstad of op het nieuwe Centraal Station. De studio heeft geen beschikking over een tuin maar op 5 minuten loopafstand kun je relaxen in het Valkenberg park.

De bezichtiging vind plaats op dinsdag 12 februari 2019 om 16.45 uur. Aanmelden hiervoor kan enkel telefonisch via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. wanneer je ingeschreven bent en de inschrijfkosten hebt voldaan.

Wanneer je deze studio gaat huren betaal je aan ons kantoor 250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • Huurtoeslag niet mogelijk
  • Geschikt voor 1 persoon
  • Voorkeur voor een werkende huurder die voldoet aan de inkomenseis van 3x de maandhuur netto OF met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen netto.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
26 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Boschstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 625 p/m
Beschikbaar per
Direct