Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Appartement Tramsingel in Breda

4814 AD Breda (Noord-Brabant)

€895 Huurprijs p.m.
47 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Appartement gelegen aan de singel in Breda Centrum.

Het appartement is gelegen op de gehele eerste verdieping. De hal is gedeeld met 1 ander appartement. Via de toegangsdeur kom je in de keuken en woonkamer. De woonkamer heeft een L-vorm en een open keuken welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koel,-vrieskast. In de keuken bevind zich ook een wasmachine waar je gebruik van mag maken. Via de woonkamer is de badkamer te bereiken welke voorzien is van een douche en wastafel. Het toilet is apart. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van ca 15m2. Je kijkt hier uit over het water. Slaapkamer 2 is te bereiken via een hal en gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca 6m2. Deze kamer is zeer geschikt als studeer/werk kamer, maar ook als 2e slaapkamer zoals op de foto te zien is. Het balkon is gelegen aan de achterzijde en heeft zeer veel privacy.

Het appartement is gelegen aan de singel in Breda Centrum. Voor de deur kun je gratis parkeren. De binnenstad is binnen 5 minuten te bereiken. Voor de woning kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid.

De huurprijs per maand is €895,00 voor 1 persoon inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet. Voor 2 personen wordt er een meerprijs van €50,00 berekend.

Maandag 18 januari vindt de eerste bezichtiging plaats om 17.15 uur. Neem telefonisch contact op om jezelf hiervoor aan te melden. Om aan te melden heb je een betaalde inschrijving nodig op onze website.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van €250,00 + 21% BTW. Indien nodig betaal je ook garantstellingskosten a € 49,50 + 21% BTW.

Hou rekening met het volgende:

  • De verhuurder is opzoek naar een huurder die werkt en 3x de maandhuur netto verdiend uit werk OF twee huurders die werken/studeren en samen 3x de maandhuur netto verdienen uit werk OF een of twee huurders die werken/studeren maar niet voldoen aan de inkomenseis maar garantstelling hebben van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen, samen of alleen.
  • Huurtoeslag is niet mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Tramsingel Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct