Advertentie verwijderd

Kamer Sophiastraat in Breda

4811 EG Breda (Noord-Brabant)

€435 Huurprijs p.m.
14 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Studentenkamer in het centrum van Breda.

De kamer is gelegen op de begane grond van een leuk studentencomplex. Je komt binnen in de kamer met veel lichtinval. Er is een laminaatvloer aanwezig en witte muren. Je kan gezamenlijk met de andere bewoners gebruik maken van de keuken die is voorzien van 2 gasfornuizen, wasmachine, droger en koel-vrieskast. Er zijn 2 badkamers op de eerste verdieping met douche en toilet. Via de keuken bereik je het gezamenlijke balkon. Op de begane grond, waar ook deze kamer gelegen is, is ook een toilet aanwezig.

Het centrum van Breda is al vaker uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland. Dit komt onder andere door de rijke historie, mooie winkelstraten en de musea. Ook is het centrum van Breda ideaal voor een dag shoppen. Mooie boetiekjes maar ook leuke koffiebars en restaurants, waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. De meeste restaurants zijn te vinden rondom de Grote Markt, de Havermarkt en het Ginneken.

De prijs van de kamer is €435,00 per maand inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet en tv. Voor de deur kun je parkeren middels een parkeervergunning.

Wanneer je deze kamer gaat huren betaal je aan ons kantoor €250,00 administratiekosten + 21% BTW. (indien van toepassing ook garantstellingskosten a €49,50 + 21% BTW)

Heb je interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Hou rekening met het volgende:

  • De verhuurder is opzoek naar een student met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen.
  • Eerste huurperiode loopt tot 1 augustus 2019, daarna weer voor 12 maanden.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
14 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Sophiastraat Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 435 p/m
Beschikbaar per
Direct