Advertentie verwijderd

Appartement Oranjeboomstraat in Breda

4812 EM Breda (Noord-Brabant)

€760 Huurprijs p.m.
30 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: ‘Blok B’ kloosterlofts; authentiek woonruimte zoekt unieke bewoner!

DE EERSTE BEZICHTIGINGSRONDE IS VOL!

Wonen in een unieke kloosterloft, in een prachtig gebouw, waarbij je jouw individualiteit en authenticiteit kunt benadrukken. Een gebouw dat mogelijkheden biedt om te leven, te wonen, te werken en te ontspannen. Een gebouw dat opvalt, wat iedereen zal herkennen en waarbij je jouw persoonlijke karakter kunt laten zien. Blok B staat voor eigentijdse woonomgeving waarbij het beleven van Breda centraal staat. Wonen in een Kloosterloft in Blok B is een unieke een eenmalige ontwikkeling. Het is een gebouw waarvan mensen zeggen: ‘Daar zou ik graag willen wonen’.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt deze instapklare, luxe afgewerkte loft met authentieke details inclusief afgewerkte wanden, keuken met apparatuur, sanitair, vloeren en stoffering aan.

De loft heeft een oppervlakte van ca. 30 m².

De woning heeft eigen voorzieningen zoals een keuken, toilet, slaapkamer en badkamer. De loft wordt gestoffeerd aangeboden inclusief PVC vloer.

De keukeninrichting is strak en eigentijds, compleet met alle onmisbare inbouwapparatuur zoals een koelkast en zelfs een vaatwasser.

De badkamer wordt licht en modern afgewerkt voorzien van mooi tegelwerk.

De slaapkamer is voorzien van een authentiek groot raam.

Binnen de authentieke muren van de kloostertuin is een heerlijke groene binnentuin met mooie oude bomen.

Hierdoor onderscheid ‘Blok B’ zich van vele hedendaagse appartementen complexen. In de tuin kun je genieten van het groen en tot rust komen na een harde dag werken. Hoe heerlijk is het om samen met je medebewoners of vrienden in de avondzon een drankje te doen en te barbecueën. Voor iedere huurder is er een vaste eigen parkeerplaats binnen de mooie muren van de kloostertuin beschikbaar. Fietsen krijgen een plaats in de gezamenlijke fietsenberging.

De huurprijs bedraagt € 760,- inclusief voorschot stookkosten en elektra, parkeerplaats en servicekosten, exclusief TV, internet, gemeentelijke belastingen en water. Water wordt direct bij Brabant Water afgenomen.

Bijzonderheden:

  • Een eigen parkeerplaats;
  • Slechts 6 minuten fietsen van het levendige centrum van Breda;
  • Diverse alledaagse voorzieningen, zoals de supermarkt en een sportschool binnen; Handbereik de binnenstad op fietsafstand;
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer;

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1939
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Oranjeboomstraat Breda

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 760 p/m
Beschikbaar per
Direct