Advertentie verwijderd

Studio Vilvoordestraat in Breda

4826 PT Breda (Noord-Brabant)

€495 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Studio gelegen nabij groot winkelcentrum.

De gezamenlijke entree geeft toegang tot de studio, gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde. De studio bestaat uit een woon-/slaapkamer. De keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Er is een douche aanwezig en apart toilet. Je kunt met de andere bewoners gebruik maken van de gezamenlijke tuin die je via een poort kunt bereiken. In de woonkamer liggen tapijttegels. In de keuken ligt vinyl.

De studio is gelegen in een verkeersluwe straat en er is voldoende, gratis parkeergelegenheid. Op vijf minuten loopafstand is het grote winkelcentrum Moerwijk gelegen. Het Centrum en het Centraal station zijn op 10 minuten fietsafstand gelegen. Kortom; een woning die rustig gelegen is met volop winkels in de nabijheid.

De prijs van de woning is 495,00 inclusief gas/water/licht en internet. Gemeentelijke belastingen zijn exclusief.

Interesse? Vrijdag 5 juni vanaf 12.00 uur gaan wij bezichtigen. Als je mee wilt neem dan contact met ons op via *******.

Bij deze woning betaal je € 250,00 administratiekosten + 21% BTW op het moment dat je de woning gaat huren (indien van toepassing ook garantstellingskosten).

Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor 1 persoon voorkeur gaat uit naar een mannelijke huurder
  • De verhuurder is heeft de voorkeur voor een werkende huurder die 3x de maandhuur verdient bruto of een werkende kandidaat met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen
  • De borg is 2x de maandhuur

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Vilvoordestraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar