Advertentie verwijderd

Appartement Eggestraat in Breda

4818 BR Breda (Noord-Brabant)

€1.495 Huurprijs p.m.
110 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit appartement maakt onderdeel uit van het "Wagemakerspark Het Wagemakerspark is direct vanaf de start in 2001 een van de meest geliefde woonwijken in Breda. Het gaat om een binnenstedelijke woningbouwontwikkeling tussen de Eggestraat, Generaal Maczekstraat, Olympiastraat en Piet Avontuurstraat. Op het voormalige bedrijfsterrein (circa 6 hectare) van verffabriek Teodur N.V.

Op loopafstand van het stadscentrum bevindt zich dit heerlijk royale appartement op de begane grond. Eén van de vele fraaie kenmerken zijn de uitstekende lichtinval en de zichtlijnen vanuit de diverse vertrekken over de directe omgeving en het binnen park.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 109 m2 en is gebouwd in 2005. Eggestraat is gelegen in de buurt Sportpark. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Breda, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Eggestraat Breda

Extra informatie

Tuin
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar