Advertentie verwijderd

Kamer Leistraat in Breda

4818 NB Breda (Noord-Brabant)

€350 Huurprijs p.m.
16 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Een gemeubileerde studentenkamer met eigen keukentje voor een vrouwelijke huurster, gezellig gelegen nabij het Ginneken.

De kamer is gelegen op de eerste verdieping van de woning aan de achterzijde. In de kamer kan je eventueel gebruik maken van de aanwezige meubels. De kamer is uitgerust met een pantry voorzien van elektrische kookplaten, koelkast en een magnetron. Ook zijn er in de kamer twee inbouwkasten aanwezig. De badkamer, welke ook gelegen is op dezelfde verdieping, wordt gedeeld met een ander meisje.

Op de begane grond woont de verhuurster van deze woning. Zij heeft alle eigen voorzieningen beneden. Aan de achterzijde van de woning is plek voor een fiets in de gedeelde berging. Voor de deur is het mogelijk om gratis te parkeren.

Op loopafstand gelegen zijn een supermarkt, snackbar en pizzaria. Op 5 minuten fietsafstand is het centrum van Breda gelegen. De Avans en NHTV zijn op 10 minuten fietsafstand gelegen.

De huurprijs is 350 euro per maand inclusief water, licht, tv/internet en gemeentelijke belastingen.

Ben je nieuwsgierig geworden, bel ons dan voor een bezichtiging? Dan kan je Woensdag 29 juli vanaf 15.00 mee voor een bezichtiging? Zorg dat je ingeschreven bent. Neem contact met ons op via *******.

Wanneer je deze kamer gaat huren betaal je aan ons kantoor 250 euro + btw aan administratiekosten, (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
16 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Leistraat Breda

Extra informatie

Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 350 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar