Advertentie verwijderd

Appartement Haagweg in Breda

4813 XB Breda (Noord-Brabant)

€950 Huurprijs p.m.
65 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Ruim appartement op leuke en rustige locatie in Princenhage.

Via de voordeur kom je in de betegelde hal (9m²) waarna je toegang hebt tot de woonkamer. De woonkamer is zeer lichtmet een leuke erker en is voorzien van een laminaatvloer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, afzuigkap en een keramische kookplaat. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Het toilet bevindt zich in de badkamer. Via de hal kom je in de slaapkamer. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca 15m² en heeft een grote inbouwkast. De slaapkamer is voorzien van een lichte laminaat vloer.

Het appartement is gelegen op een goede locatie in Breda Princenhage. In de omgeving is veel groen aanwezig. Op loopafstand van het appartement vind je de Haagse Markt met diverse winkels. Het Centrum is gelegen op 10 minuten fietsafstand, evenals de woonboulevard.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig. Tevens kun je je fiets in de voortuin stallen.

De huurprijs voor 1 of 2 persoon bedraagt 950,- per maand inclusief gas, water, licht. Exclusief gemeentelijke belastingen. Voor een tweede persoon betaal je € 25,00 huur meer per maand

Wanneer je dit appartement gaat huren betaal je aan ons kantoor 250 euro administratiekosten + BTW. (indien van toepassing ook garantstellingskosten)

De eerste bezichtiging zal plaats vinden op vrijdag 18 september vanaf 11.00 uur. Aanmelden kan via telefoonnummer telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Hou er rekening mee dat je ingeschreven dient te staan via de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Haagweg Breda

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar