Advertentie verwijderd

Appartement Beekstraat in Breda

4814 BL Breda (Noord-Brabant)

€850 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Appartement met tuin gelegen net buiten de singel van Breda.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot het instapklare appartement welke op de begane grond gelegen is. Het appartement bestaat uit een woonkamer met half open keuken. In de keuken kun je gebruik maken van de gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Via de aparte slaapkamer bereik je de badkamer. De badkamer beschikt over een toilet en douche. Via de slaapkamer bereik je de tuin (+/- 20m2). Het appartement is voorzien van een laminaatvloer, net afgewerkte muren en plafonds. Je kunt gezamenlijk de wasmachine en droger gebruiken. Bij de woning is een berging voor gezamenlijk gebruik aanwezig.

Wil je dicht bij de bruisende binnenstad wonen, dan is dit een mooi appartement voor jou!

De huurprijs bedraagt 850,- euro inclusief G/W/L, TV, internet en gemeentelijke belastingen. Bij 2 personen bedraagt de huurprijs 900,- per maand.

De eerste bezichtiging is dinsdag 29 september in tijdsblokken van 10 minuten vanaf 15.30 uur. Zou je graag mee willen bezichtigen? Zorg dan dat je ingeschreven staat op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda.

Wanneer je deze studio gaat huren betaal je aan ons kantoor 250,00 administratiekosten +21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor 1 of 2 personen
  • De verhuurder is op zoek naar een werkende huurder die 3x de maandhuur verdiend netto OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen netto
  • Geen huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Beekstraat Breda

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar