Advertentie verwijderd

Appartement Mastbosstraat in Breda

4813 GT Breda (Noord-Brabant)

€1.480 Huurprijs p.m.
77 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur, vanaf ongeveer 1 oktober 2019, hebben wij 5 mooie nieuwe woningen beschikbaar

De woningen zullen gelegen zijn aan de Mastbosstraat (ter hoogte van nr 12), dichtbij de gezellige kern van Princenhage en het mooie Mastbos en natuurlijk op korte afstand (met fiets of auto) naar de binnenstad van Breda.

De woningen hebben een volledige transformatie ondergaan. Het gaat namelijk om het voormalige hoofdkantoor van Veolia. De 5 woningen hebben een woonoppervlakte van 75 m2 t/m 82 m2, alle woningen hebben 2 slaapkamers, badkamer met toilet, een separate extra toilet, nieuwe mooie keukens compleet met inbouw apparatuur, een berging en 1 parkeerplaats per woning.

1 van de 5 woningen heeft een tuin van 34 m2, 3 woningen hebben een klein terras van 7 m2 en het penthouse heeft een balkon van 21 m2. De woningen worden volledig “gasloos” opgeleverd, verwarming en koken zal elektrisch gebeuren, de woning is hiervoor zeer goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voorts worden de woningen opgeleverd met houtlook-vloeren en vitrage (in slaapkamers).

Huur indicatie 1250 en 1400 euro per maand, exclusief Elektriciteit en Water, inclusief service-kosten Ligt aan de gekozen woning

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Mastbosstraat Breda

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.480 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.