Advertentie verwijderd

Kamer Loopschansstraat in Breda

4817 KR Breda (Noord-Brabant)

€390 Huurprijs p.m.
11 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Kamer gelegen op een leuke locatie in een gezellig meidenstudentenhuis.

De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het pand. In totaal bevinden zich 4 kamers in deze woning. Je komt de woning binnen in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van gaskookplaat, koelkast en magnetron-combi. Via de keuken heb je toegang tot het balkon waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping totaal drie kamers en een separaat toilet. De kamer die beschikbaar is bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van 11m². In de kamer bevinden zich een wastafel met warm- en koud stromend water en een zeer ruime inbouwkast met hang en leg gedeelte. De muren worden wit opgeleverd.

Op de tweede verdieping bevinden zich de badkamer met douche, toilet en wastafel en de vierde slaapkamer. In de badkamer bevindt zich ook de wasmachine aansluiting. De wasmachine en internet wordt onderling in de woning geregeld.

De kamer is gelegen op een ideale locatie op 5 minuten fietsen van de BUAS en 10 minuten fietsen naar de Avans. Het gezellige centrum is gelegen op nog geen 5 minuten fiets afstand. Ook het centraal station is op nog geen 5 minuten afstand te bereiken. Voor de deur kun je parkeren middels een parkeervergunning. Voor de boodschappen kun je terecht op het Brabantplein of het centrum.

De huurprijs is € 390,00 inclusief gas, water, elektra, signaal voor tv, en gemeentelijke belastingen. De borg bedraagt € 780,00. In overleg kan het zijn dat bij onzekere situaties gevraagd wordt een hogere borg te betalen.

Heb je interesse in deze kamer ? Schrijf je dan in op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda (indien je dit nog niet gedaan hebt) en meld je daarna telefonisch aan via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor de bezichtiging. We zullen de woning bezichtigen in tijdsblokken van 10 minuten. Mondkapje is verplicht en we vragen je met maximaal 1 persoon te komen bezichtigen. Vrienden/familie kunnen via video(bellen) mee bezichtigen.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor € 99,- excl. btw aan administratiekosten. (indien van toepassing ook garantstellingskosten) Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor 1 persoon die studeert en voldoet aan de inkomenseis van 3x de maandhuur netto OF een studerende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen
  • Geen huurtoeslag mogelijk
  • Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend-

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
11 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Loopschansstraat Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 390 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar