Advertentie verwijderd

Studio Lange Brugstraat in Breda

4811 WS Breda (Noord-Brabant)

€825 Huurprijs p.m.
35 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Omschrijving In een volledig gerenoveerd historisch pand gelegen in het levendige centrum van Breda, zijn verdeeld over 3 verdiepingen; 9 studio’s, 1 appartement en 2 kamers gesitueerd.

De studio die wordt aangeboden (Lange Brugstraat 44-C1) is gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van in totaal 35m2 verdeeld over één ruimte + aparte badkamer. Vanuit de dubbel openslaande ramen kijk je uit op de gezellige winkelstraat.

Door de centrale ligging zijn de supermarkt, overige winkels en horeca op loopafstand gelegen. Het station van Breda is met slechts 5 minuten fietsen ook goed bereikbaar.

Alle wooneenheden zijn uitgerust met een eigen moderne keuken voorzien van inductiekookplaat, inbouw koel/vriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron en een was/droog combinatie. Daarnaast hebben de wooneenheden individueel ook een volledig betegelde badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Tevens is er een intercom systeem aanwezig en kunnen de fietsen worden gestald in een afsluitbare gezamenlijke fietsenkelder.

De woonruimtes zijn voorzien van een zeer gemakkelijk te onderhouden houtlook PVC-vloer (kunststof), glad gestucte muren en grote raampartijen met diverse draaiende delen die zorgen voor veel lichtinval en ventilatie.

Bijzonderheden – Huurder kan aanspraak maken op huurtoeslag. – Eigen huisnummers – Pand volledig gerenoveerd in 2013 – Internet via WiFi inbegrepen

Opbouw huurprijs Huurprijs all-in: € 825 p/mnd

– Kale huurprijs €690,- p/mnd – Verbruikerskosten G/W/E bedragen €70 p/mnd – Bijkomende leveringen en diensten €65 p/mnd – Gemeentelijke heffingen dienen huurders zelf te voldoen via de gemeente

Huurcondities – Huurtermijn minimaal 12 maanden. – Als zekerheidstelling wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 2 maanden huur. – Er wordt een inkomenstoets uitgevoerd waarbij de huurder minimaal 3 maal de all-in huurprijs dient te verdienen op maand basis. Dit dient aangetoond te worden aan de hand van 3 recente salarisstroken en een werkgeversverklaring. Indien hier niet aan voldaan kan worden, dient er een borgsteller aangesteld te worden. – Indexatie van de huurprijs vindt jaarlijks plaats, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2005=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorgaande jaar. – Huurcontract volgens model ROZ-2003 (Raad van Onroerende Zaken). – Geldende algemene voorwaarden woonruimte: Algemene bepalingen woonruimte 2003 ROZ.

Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen met Haagdoorn Vastgoed B. V. via verhuur @ haagdoornvastgoed. nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2013
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Lange Brugstraat Breda

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.