Advertentie verwijderd

Appartement Henri Dunantstraat in Brunssum

6441 XE Brunssum (Limburg)

€600 Huurprijs p.m.
47 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

In Brunssum-Noord mogen wij dit één slaapkamer appartement met balkon te huur aanbieden. Het appartement heeft een goede ligging nabij het winkelcentrum van Brunssum-Noord.

INDELING

Begane grond Via de centrale hal komt u uit bij het bellentableau met intercominstallatie, de brievenbussen, een tweetal liften en trapopgang naar de verschillende verdiepingen.

Tweede verdieping Via de centrale hal komt u uit op de galerij. Via de galerij heeft u toegang tot het appartement. De hal met aansluitend de meterkast geeft toegang aan de slaapkamer, woonkamer en badkamer. De woonkamer met aansluitend het balkon en de keuken is circa 16m2. De keuken is ingericht met de gewenste apparatuur zoals een gasfornuis, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Het balkon is circa 7m2 en heeft een leuk uitzicht over het park. De badkamer is ingericht met een wastafel, toilet, douche en witgoedaansluiting. De slaapkamer is circa 12m2. Het gehele appartement is voorzien van rolluiken.

Voorwaarden Uw inkomen dient 3 keer de maandhuur netto te bedragen.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
47 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Henri Dunantstraat Brunssum

Extra informatie

Toilet in badkamer
Douche
Rolgordijnen
Aan park
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar