Advertentie verwijderd

Huis Dr. Schaepmanstraat in Delft

2612 PM Delft (Zuid-Holland)

€516 Huurprijs p.m.
89 m²
1912

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

In Delft komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 89 m² en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en tuin met tuinhuisje. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de omgeving

De woning ligt gunstig ten opzichte van vele mogelijkheden. Je woont hier op korte afstand van vele voorzieningen: Supermarkt vind je op loopafstand van de woning en binnen 5 minuten fietsen sta je in het historische maar bruisende centrum van Delft. Het centrum heeft volop mogelijkheden om te winkelen, te stappen en/of gezellig een hapje te eten. Naast de gezellige drukte van het centrum kun je ook kiezen voor een wat rustigere natuurrijke omgeving zoals het Hertenkamp, een park waar je kunt genieten van een rustige wandeltocht. Snelwegen zijn op korte afstand bereikbaar, maar ook het openbaar vervoer kan je overal naartoe brengen. Bushaltes zijn op loopafstand en station Delft is per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je € 516,14 aan maandelijkse huurkosten, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks € 13,13 aan servicekosten

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1912
Woonoppervlakte
89 m²
Adres
Dr. Schaepmanstraat Delft

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 516 p/m
Beschikbaar per
Direct