Advertentie verwijderd

Appartement Hoflandendreef in Delft

2614 MT Delft (Zuid-Holland)

€1.105 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

De woning is gelegen in de wijk Harnaschpolder dit is wonen in een rustige en landelijke omgeving, centraal bij uitvalswegen richting Rotterdam en Den Haag, en toch vlakbij de gezellige binnenstad van Delft. In de nabijheid van de Harnaschpolder vindt u scholen, winkels, sportvelden en recreatiemogelijkheden. In de wijk zelf staat een prachtige nieuwe school: het Kristal. Naast twee basisscholen is hier ook buitenschoolse opvang, peuter- en kinderopvang en activiteiten van de Brede School. In de wijk zijn verschillende speelplekken en speelvoorzieningen voor kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabije omgeving.

Licht, ruim en fris appartement op de 1e verdieping. Zonnige loggia (ZO) aan woonkamer, 2 slaapkamers , eigen fietsenberging in onderbouw, eigen parkeerplaats.

Afgesloten entree met brievenbus- en bellentableau, doorgang naar bergingen en parkeergarage, trap en lift naar verdiepingen.

1e verdieping

Entree, gang met meterkast, interne berging met wasmachineaansluiting en opstelplaats voor mechanische ventilatie, separaat toilet met fonteintje, nette badkamer met wastafel, 2 slaapkamers. Vanuit gang doorgang naar de woonkamer met schuifdeur naar zonnige loggia, open keuken voorzien van 4 pits elektrische kookplaat.

Woonkamer inclusief keuken: 45 m2 Slaapkamer: 8,2 m2 Slaapkamer 2: 12,9 m2 Badkamer: 7 m2 Interne berging: 4,4 m2 Loggia: 7,5 m2

Diversen: Collectieve stadsverwarming van Eneco Verplichte afname parkeerplaats

Voorwaarden:

 • Het betreft een vrije sectorwoning, huurtoeslag voor deze woning is niet mogelijk.

 • Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u een (gezamenlijk) inkomen te overleggen van minimaal €45.000,00 op jaarbasis.

 • Maximaal 3 personen.

 • Deze woning is niet bestemd voor studenten en/of woongroepen.

 • Een credit check maakt onderdeel uit van de selectie.

 • Minimale huurperiode is 6 maanden, daarna per maand opzegbaar.

Deze woning wordt via verschillende kanalen aangeboden en direct verhuurd aan de kandidaat die aan de juiste voorwaarden voldoet.

Kandidaten dienen de volgende gegevens te overleggen:

 • Een inkomensverklaring 2020 van de Belastingdienst, gratis te verkrijgen via telefoon 0800-0543 of te downloaden via linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.
 • De loonstroken van de afgelopen 3 maanden;
 • Bankafschriften van de afgelopen 3 maanden;
 • Jaaropgave 2020;
 • Een kopie van een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs.
 • Een recent uittreksel uit het bevolkingsregister van uw woonplaats met daarop uw huidige en voorgaande adressen en het aantal personen dat op uw huidige adres staan ingeschreven.
 • Een accountantsverklaring van de winst- en verliesrekening of de jaarrekening of de resultatenrekening over het afgelopen jaar waaruit de hoogte van het inkomen blijkt en een uittreksel van de Kamer van Koophandel (u bent zelfstandig ondernemer)

Inkomensverklaring 2020 verplicht. Een credit check maakt onderdeel uit van de woning toewijzing. Er is geen huurtoeslag mogelijk.

Meer informatie over Delft vind u via de volgende link: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
193 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Hoflandendreef Delft

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.105 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.