Advertentie verwijderd

Appartement Zuiderstraat in Delft

2611 SM Delft (Zuid-Holland)

€920 Huurprijs p.m.
35 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gerenoveerde appartement in het centrum van Delft. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Op loopafstand zijn diverse openbaar vervoersmogelijkheden. Het pand is volledig gerenoveerd en voorzien van luxe afwerkingen. De snelweg bevind zich op een paar minuten afstand (met de auto). Het appartement bevindt zich op loopafstand van het centrum en kijkt op de Oostpoort.

Alle kamers zijn voorzien van luxe afwerking. Elk appartment heeft een eigen verstelbare verwarmingsunit en goede isolatie. Verder zit er in de keuken standaard een inductiekookplaat, oven en magnetron en een koelkast met vriezer. De appartementen kunnen gemeubileerd worden opgeleverd. Er is een moderne eigen badkamer met alle luxe voorzieningen.

Alle appartementen hebben een eigen huisnummer waar 2 personen per huisnummer zich kunnen inschrijven bij de gemeente. De minimale huurperiode is 12 maanden. Na 12 maanden is het contract maandelijks opzegbaar.

De huurprijs exclusief is: 920,- De huurprijs inclusief is: 1100,-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
35 m²
Inhoud
180 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Zuiderstraat Delft

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 920 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.