Advertentie verwijderd

Kamer Parallelweg in Delft

2613 SL Delft (Zuid-Holland)

€475 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Beste potentiële huurder,

Wij krijgen per 1 september deze kamer beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kamer van 18m2. Verder worden de badkamer en douche gedeeld met nog 2 andere mensen. De huurprijs is 475 euro inclusief. De borg bedraagt 1,5 keer de maandhuur, dus in dit geval 712,50 euro. Deze mag je in twee delen bij ons betalen.

De kamer bevind zich op de 2e verdieping aan de achterzijde. Het is een netjes onderhouden kamer welke qua ligging perfect is. Het bevind zich namelijk tegenover het Gemeentehuis en het centraal station van Delft. Het centrum van Delft is tevens ook op 5 minuten loopafstand verwijderd.

Wij verhuren altijd voor minimaal één jaar, waarbij na dit jaar het contract automatisch doorloopt in een van onbepaalde tijd. Wij werken met een opzegtermijn van 6 weken. Mocht je er na 6 maanden uitgaan vanwege bepaalde omstandigheden dan huur je dus doort tot 7.5 maanden (vanwege de opzegtermijn) en betaal je één extra maand huur.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op via WhatsApp of stuur een bericht via deze site.

Vriendelijke groet, Ruben en Arie Hoogerbrugge

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Parallelweg Delft

Extra informatie

Balkon
Douche
Toilet in badkamer
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 475 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.