Advertentie verwijderd

Appartement Annastraat in Delft

2611 VV Delft (Zuid-Holland)

€1.450 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Gelegen in Delft ligt deze karakteristieke woning in de Annastraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 80 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 33 m2. De woning is gebouwd in 1860.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Delft, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. De woning is recentelijk gerenoveerd en is volledige gemeubilleerd.

Beschikbaar per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Gemeubileerd Huurprijs EUR 1.450,- excl. G/W/E

Voorwaarden: – Te huur, geen studenten, PHD is mogelijk. – Te huur voor minimaal 12 maanden. – Geen huisdieren toegestaan.

Volg ons op Instagram (@oudedelftmakelaardij) om als eerst toegang te krijgen op de nieuwste woningen

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1860
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
240 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Annastraat Delft

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.