Verhuurd

Kamer Fuutlaan in Delft

2623 MS Delft (Zuid-Holland)

€430 Huurprijs p.m.
28 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Wil je niet drie hoog achter alleen op een kamertje? Zoek je zelfstandige woonruimte maar wel met mensen om je heen? Wil je net zo wonen als de mensen in de serie Friends? Misschien klikt het wel met ons. Wij zijn een huis met jonge mensen (25-35) die meerdere nieuwe huisgenoten zoeken die bij ons passen. We delen samen een huiskamer/keuken en hebben een grote tuin waar we samen eten en wijntje/biertje drinken in de zon. Daarnaast hebben we elk één of twee eigen (woon/slaap)kamers en delen we de douche met telkens twee huisgenoten. In onze grote huiskamer/keuken vind je elke avond wel een paar huisgenoten. Onderling wordt er bijna elke avond gekookt en de kosten worden gedeeld. Onderling heerst er een goede sfeer en we hebben veel plezier met elkaar. We zijn een mix van werkenden en studerenden. Je bent hier zeker op je plek als je brede interesses hebt en je goed bent in eigen initiatief nemen. Op dit moment bestaat onze groep uit mensen die houden van muziek, kunst en cultuur, sporten, reizen, ongedwongenheid en lekker eten.

De kamers: De komende maanden komen er 3 woonplekken vrij: Midden januari komt er één kamer vrij op de begane grond van 28m2. Deze kamer heeft ook nog een eigen keukenblok en heeft een toegang naar de tuin. Kosten van de kamer: kale huur + servicekosten (122 euro) = 430 euro. Eind januari komen twee kamers vrij, die in combinatie aan een persoon verhuurd worden. De kamers zijn ongeveer 17m2 per stuk en bevinden zich op de eerste verdieping met veel licht. Kosten van de kamers: kale huur + servicekosten (122 euro) = 535 euro. Half februari komt een gelijksoortige kamercombinatie vrij als hierboven beschreven staat. Hier zijn de kosten van de kamers ook: kale huur + servicekosten (122 euro) = 535 euro.

Voor alle kamers geldt dat mensen boven de 23 jaar met lage inkomsten recht hebben op huurtoeslag (afhankelijk van je inkomsten).

Vereniging Centraal Wonen: De groep is onderdeel van het complex Centraal Wonen, dat bestaat uit dertien groepen, verdeeld over vier gebouwen. Er is een grote gemeenschappelijke barruimte, een fietsenstalling, een klusruimte, een hobbyruimte, en een moestuin. Deze faciliteiten bieden vele mogelijkheden om op je eigen manier je steentje bij te dragen. Het complex is gelegen in de rustige wijk Tanthof. Op loopafstand bevind zich een klein winkelcentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid en de binnenstad van Delft is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of per fiets (12 min).

Lijkt het je wat, stuur dan een reactie met een beschrijving over jezelf. We nodigen je dan uit voor een kennismaking. Wie weet tot snel!

Kenmerken

Type aanbod
Kamer
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
28 m²
Aantal kamers
1
Adres
Fuutlaan Delft

Extra informatie

Tuin
Internetverbinding
Parkeerplaats
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 430 p/m
Beschikbaar per
16 januari 2017