Advertentie verwijderd

Appartement Verdistraat in Den Bosch

5216 XG Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.050 Huurprijs p.m.
57 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Nieuw tweekamerappartement te huur Schubertsingel Den Bosch

Dit oude complex van Rijkswaterstaat is onlangs volledig gerenoveerd en omgetoverd tot huur en koopwoningen. Het gebouw ligt in een van de meest gewilde delen van de stad in de wijk Zuid (Vandaar ook Zuid073), vlak tegenover het provinciehuis. Vanuit hier ben je zo op de snelweg, maar de stad is ook maar 5 minuten met de fiets.

Zit je vaker buiten of binnen? Dat is wat je jezelf af moet vragen als je naar deze appartementen kijkt. Het bijzondere aan dit appartement is dat je geen buitenruimte hebt, maar je buiten bij de woonkamer is betrokken door de grote schuifpui. De woonkamer heeft een zitgedeelte van ruim 30 m². Je kunt hier makkelijk een hoekbank en een ruime eettafel kwijt. De gehele woning is voorzien van een mooie tegelvloer met daaronder vloerverwarming! De slaapkamer grenst direct aan de badkamer. De berging waar ook de wasmachineaansluiting zit en het separate toilet zijn te bereiken via de keuken. In de kelder heeft het appartement nog een eigen ruime berging en naast het complex een eigen parkeerplaats.

Minimale huurperiode is 12 maanden. Er zijn eigen voorzieningen voor elektra en water.

Voor een virtuele tour van de woning bekijk het filmpje onderaan deze pagina!

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Verdistraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Direct