Advertentie verwijderd

Appartement Samuel Morsestraat in Den Bosch

5223 BB Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.200 Huurprijs p.m.
85 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR VOOR LANGERE PERIODE VOLLEDIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS

Gunstig op steenworpafstand gelegen van het Centraal Station, ruim en licht 4-kamerappartement met een breed balkon op het westen, een privé berging en een mooi aangelegde gezamenlijke tuin. Parkeren kan middels een vergunning, ca € 40,- per jaar.

Begane grond Centraal entree/hal met trappenhuis en toegang tot de privé berging in het souterrain met een doorgang naar de binnentuin.

Tweede verdieping Entree/hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de bijzonder ruime doorzonwoonkamer met grote ramen aan weerszijden. De gesloten keuken is ruim bemeten en is volledig vernieuwd, een bergkast en middels een openslaande deur is het brede en zonnige balkon te bereiken, welke gelegen is aan de fraai aangelegde en rustige binnentuin van het complex. Verder beschikt het appartement over drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche en een wastafel.

Dit royale 4-kamerappartement is ideaal gelegen ten opzichte van het station, de gezellige binnenstad, winkelcentrum de Helftheuvelpassage en de uitvalswegen.

De kale huurprijs van de woning is € 1.200,- per maand exclusief servicekosten. Der servicekosten bedragen € 50 per maand.

U dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op gas, elektra, water, televisie en internet. Wij kunnen dit namens u verzorgen.

Contractsvorm: De woning wordt verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er wordt een minimale huurperiode (> 12 maanden) afgesproken, na verstrijken van deze periode loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd door.

Beschikbaarheid: De woning is beschikbaar per 1 juli.

Huurcriteria: Wij hanteren standaard dat een huishouden een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort en drie recente salarisstroken).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1957
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Samuel Morsestraat Den Bosch

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.200 p/m
Beschikbaar per
Direct