Advertentie verwijderd

Appartement Emmaplein in Den Bosch

5211 VZ Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.375 Huurprijs p.m.
61 m²

Over deze woning

Een van de meest in het oog springende transformaties in 's-Hertogenbosch en omgeving is wel de transformatie van het voormalige kantoor van het Brabants Dagblad. In dit voormalige kantoorgebouw zijn op een geweldige manier woonbehoeftes en woonwensen van 57 eigenaren samengebracht. In totaal bestaat het gebouw uit zes etages.

Parkeren en bergruimte: Deze woning heeft beschikking over één parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage direct onder het gebouw. Je bent er snel via de lift of via de trap naast de voordeur. De achterzijde van het gebouw is toegankelijk via een automatische toegangspoort. Ook de berging is via dezelfde trappengang snel te bereiken.

Entree en gedeelde voorzieningen: Gedeelde entree op de begane grond met intercomsysteem en nabijgelegen postvakjes en twee liftinstallaties. Het intercomsysteem is te gebruiken om vanuit de woning de voordeur te openen.

De woning: Deze prachtige woning is gelegen op de tweede etage van het complex. De woning beschikt over een mooie ruime woonkamer met strakke open keuken een groot fornuis. Door het gebruik van de materialen en afwerking heeft de gehele woning een stoere industriële uitstraling en is tegelijkertijd erg sfeervol. De gietvloer geeft de woning een trendy uitstraling.

In de oorspronkelijke studio is een ruime nieuwe slaapkamer gecreëerd die met behulp van drie luxe industriële schuifdeuren kan worden afgesloten. Ook hangen er gordijnen aan de binnenkant van de slaapkamer die kunnen worden gebruikt om de kamer af te sluiten voor bezoek, of te verduisteren voor een goede nachtrust. Daarnaast is er in de slaapkamer kastruimte gecreëerd voor het bewaren van uw boeken, foto’s, beddengoed of andere spullen.

Het gehele appartement is luxe afgewerkt en nog in een perfecte staat. Deze woning zal volledige gemeubileerd verhuurd worden en is beschikbaar wordt verhuurd voor een periode van 12 maanden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
61 m²
Adres
Emmaplein Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Direct