Advertentie verwijderd

Appartement Ridderstraat in Den Bosch

5211 JZ Den Bosch (Noord-Brabant)

€925 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Hartje centrum Den Bosch!

Het oorspronkelijke bouwjaar is van voor 1900, maar in 2018 is het gehele gebouw, wat bestaat uit een winkel op de begane grond en drie woningen ieders op een verdieping, gerenoveerd.

Via de trap welke gedeeld wordt met het appartement op de tweede en derde verdieping, komen we bij de voordeur die toebehoort aan het appartement op de eerste verdieping.

Het appartement bestaat uit een gezellige woonkamer met drie ramen aan de voorzijde, 1 slaapkamer en een badkamer met toilet.

De moderne, witte keuken met witte wandtegels is voorzien van apparatuur zoals een koelkast, combi-magnetron en een 4 pits fornuis.

Ideaal aan de achterzijde gesitueerd treffen we de slaapkamer met deur naar de badkamer De wit/grijze badkamer is voorzien van een douchemeubel, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine.

Tussen de Markt en Achter ’t makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. liggen een aantal van oorsprong middeleeuwse steegjes, waaronder de Ridderstraat. Een typische, diverse winkelstraat centraal in de binnenstad gelegen, met een mix van functies zoals wonen - winkelen en horeca. Het fijne en unieke van deze locatie is dat dit een van de steegjes is waar geen verkeer doorheen komt.

Alle wanden gestuct en afgewerkt Vloeren afgewerkt met een laminaat vloer met een lichte houtnerf.

huurprijs €925 servicekosten €25 tv/internet €25 levering g/w/e €125 beschikbaar voor minimaal 12 maanden geschikt voor een stel

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
2018
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Ridderstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct