Advertentie verwijderd

Appartement Ridderstraat in Den Bosch

5211 JZ Den Bosch (Noord-Brabant)

€735 Huurprijs p.m.
30 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Hartje centrum Den Bosch!

Het oorspronkelijke bouwjaar is van voor 1900, maar in 2018 is het gehele gebouw, wat bestaat uit een winkel op de begane grond en drie woningen ieders op een verdieping, gerenoveerd.

Via de trap welke gedeeld wordt met het appartement op de eerste en tweede verdieping, komen we bij de voordeur die toebehoort aan de studio op de derde verdieping.

De studio bestaat uit een gezellige woon/slaap-kamer met aan iedere zijde ramen met dakkapellen voor extra ruimte. De moderne, witte keuken is voorzien van apparatuur zoals een koelkast met vriesvak,een combi oven/magnetron en een 4 pits fornuis. De wit/grijze badkamer is voorzien van een toilet, douchemeubel, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine.

Tussen de Markt en Achter ’t makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. liggen een aantal van oorsprong middeleeuwse steegjes, waaronder de Ridderstraat. Een typische, diverse winkelstraat centraal in de binnenstad gelegen, met een mix van functies zoals wonen - winkelen en horeca. Het fijne en unieke van deze locatie is dat dit een van de steegjes is waar geen verkeer doorheen komt.

Alle wanden gestuct en afgewerkt Vloeren afgewerkt met een laminaat vloer met een lichte houtnerf.

huurprijs €735 tv/internet €50 voorschot gas/water/elektra €75 beschikbaar voor minimaal 12 maanden geschikt voor 1 persoon

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
2018
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Ridderstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 735 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar