Advertentie verwijderd

Kamer Geldersedam in Den Bosch

5212 RD Den Bosch (Noord-Brabant)

€505 Huurprijs p.m.
15 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooie lichte kamer met eigen balkon aan de achterzijde op het zuiden in een keurig net (studenten)huis. De voorzieningen worden gedeeld met 4 huisgenoten. De kamer is gelegen in de populaire buurt de Muntel, gelegen op loopafstand van het centrum en diverse voorzieningen zijn op korte afstand gelegen, zoals een supermarkt, recreatiepark de IJzerenvrouw, bushalte en centraal station. Het huis is rustig en zeer netjes. Nieuwe huurder dient zich daaraan te committeren.

De kamer is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde en beschikt over een mooie houten vloer en inbouwkast. Verder heeft de kamer toegang middels openslaande deuren naar een leuk balkon op het zuiden.

De huurprijs is inclusief alle kosten zoals gas, water, elektra en internet. In het pand staan een wasmachine en droger voor gemeenschappelijk gebruik. De kamer beschikt over een eigen koelkast op de kamer.

Beschikbaar per 1 september voor minimaal 12 maanden. Studenten met borgstelling. Werkende kandidaten dienen een arbeidsovereenkomst te hebben van minimaal een jaar. Nu-Huren; neem contact op voor uw bezichtiging.

Waarborgsom E750,-.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Geldersedam Den Bosch

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 505 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.