Advertentie verwijderd

Kamer Jacob Catsstraat in Den Bosch

5216 JT Den Bosch (Noord-Brabant)

€425 Huurprijs p.m.
15 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuke en zeer nette STUDENTENKAMER met dubbele inbouwkast die de ruimte mooi verdeelt in twee gedeeltes (ideaal als slaap- en studeergedeelte). De kamer is gelegen op de tweede verdieping in Den Bosch zuid. De kamer is onderdeel van een kleinschalig studentencomplex. Per verdieping (met vier kamers) zijn voorzieningen zoals keuken, badkamer, en separaat toilet. Op de begane grond is een dubbele fietsen berging en staat een wasmachine en droger. De winkelcentra de Zuiderpassage en Het Rivierenplein zijn op korte afstand gelegen voor uw dagelijkse boodschappen en naast het pand ligt een sportschool. Het centrum van de stad bereikt in enkele minuten met de fiets!

NU-Huren; neem contact op met uw verhuurmakelaar voor meer informatie een bezichtiging.

Je huisgenoten zijn voornamelijk studenten van de HAS of Avans. De kosten voor energie, water en internet zijn opgenomen in de huurprijs!

De kamer is beschikbaar per 1 juli 2021 voor minimaal 12 maanden. De waarborgsom bedraagt een maand huur.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Jacob Catsstraat Den Bosch

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 425 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.