Verhuurd

Appartement Burchtenlaan in Den Bosch

5235 GM Den Bosch (Noord-Brabant)

€818 Huurprijs p.m.
108 m²
3 kamers
1981

Over deze woning

In het bekende gebouw van de ‘terrasflats’, direct aan de Noorderplas gelegen 3-kamerappartement met 2 slaapkamers, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en ruim terras/tuin. Op de begane grond een berging. Op de begane grond de gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, liftinstallatie, trappenhuizen en doorgang naar de parkachtige omgeving rond de Noorderplas.

1e woonlaag: entree/hal met meterkast en garderobe-/bergkast. Vanuit de hal toegang tot de kleinere slaapkamer en de woonkamer. De woonkamer met open keuken is verdeeld in een drietal gedeeltes. Aan de galerijzijde de open keuken met net keukenmeubel en c.v.-kast, in het middenstuk het eetgedeelte en dan middels een trapje het zitgedeelte met toegang tot het riante terras, gelegen boven straatniveau.

Vanuit de eetkamer zijn via een portaal de toiletruimte en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en de aansluiting voor de wasapparatuur. Via een niveauverschil is de ouderslaapkamer bereikbaar met eveneens toegang tot het terras.

Bijzonderheden:

  • Huisvuil kan direct naast het woongebouw dag en nacht kwijt in speciale, door de Gemeente geplaatste containers, die met een sleutel afsluitbaar zijn.
  • Het leggen en houden van laminaatvloeren wordt oogluikend toegestaan. Bij overlast moet de huurder de vloer verwijderen.
  • Het appartement is gunstig gelegen nabij het winkelcentrum “de Lokerenpassage”, sportvoorzieningen, speelterreinen en uitvalswegen als de A2 en A59. Ook het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch, de Maasboulevard en Hedel zijn snel te bereiken.

Formaliteiten:

  • Servicekosten: € 40,00 per maand. In de servicekosten zijn o.a. begrepen: voorschotten water- en algemeen stroomverbruik, schoonmaak algemene ruimtes en glasbewassing.

  • Minimale huurperiode 1 jaar;

  • Aan huurder wordt door verhuurder/eigenaar éénmalig € 75,- administratiekosten in rekening gebracht;

  • Aan huurder wordt één maand kale huur als waarborgsom gevraagd, bij zelfstandig ondernemers zijn dit drie maanden borg;

  • inkomensnorm: 4 tot 4,5 x de kale huur

  • Verhuurder/eigenaar kan van een huurkandidaat een creditcheck uitvoeren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
315 m³
Aantal kamers
3
Adres
Burchtenlaan Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 818 p/m
Beschikbaar per
5 december 2016