Advertentie verwijderd

Appartement Jacob van Maerlantstraat in Den Bosch

5216 JB Den Bosch (Noord-Brabant)

€1.250 Huurprijs p.m.
85 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Schitterend vier-kamer appartement te huur Jacob van Maerlandstraat Den Bosch

Omgeving

Dit mooie vier-kamer appartement is gelegen aan de rand van de Bossche binnenstad. Vanuit het appartement ben je binnen 5 minuten fietsen op de markt en bij de winkels. Deze wijk is erg gewild doordat je hier rustig woont, je kunt gewoon parkeren zonder vergunning, je bent dichtbij Het Bossche Broek en dichtbij bij de Zuiderplas.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex van drie appartement, dit appartement is de bovenste van de drie. Op de begane grond is er een berging voor je fietsen en overige spullen.

Indeling;

Bij binnenkomst valt gelijk de mooie eikenhouten vloer op, welke door het gehele appartement gelegd is (behalve in de badkamer en keuken). Aan de linkerzijde van de gang bevind zich de woon/ eetkamer, met twee inbouwkasten waarvan een voorzien is met spotjes en glazenplanken. Aangrenzend aan de eetkamer is het balkon.

Aan de rechterzijde van de gang is de mooie nieuwe keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken, 5 pits gasfornuis, oven, koel-vries combinatie en vaatwasser. De magnetron is los aanwezig. De mooie tegelvloer maakt het geheel af. De keuken is ruim genoeg om eventueel een hoge tafel met krukken neer te zetten.

Aan het einde van de gang aan de rechterzijde zijn twee (slaap) kamers, waarvan een ideaal te gebruiken is als werkkamer. Hier zit tevens ook de aansluiting voor de wasmachine. De andere is een mooie logeerkamer, deze kamer heeft een eigen wastafel. Aan de andere zijde van de gang ligt de grootste van de drie slaapkamers. Alle slaapkamers hebben hun eigen inbouwkast.

De badkamer en het toilet zijn apart van elkaar gelegen. Beide zijn modern en netjes afgewerkt. De douche is voorzien van een fijne stortdouche.

Samenvattend, een mooi, luxe en ruim appartement welke instap klaar opgeleverd word.

Minimale huurperiode is 12 maanden. Het appartement heeft eigen voorzieningen voor gas, water en elektra.

Voor de virtuele tour van de woning bekijk het filmpje hieronder!

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Jacob van Maerlantstraat Den Bosch

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct