Advertentie verwijderd

Appartement Sonoystraat in Den Haag

2581 VH Den Haag (Zuid-Holland)

€2.000 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Volledig gerenoveerd en gemeubileerd appartement te huur, met 2 ruime slaapkamers en een balkon gelegen in de charmante wijk het Statenkwartier.

De verschillende internationale organisaties, zoals OPCW, Interpol, ICC etc. zijn op zeer korte afstand van dit appartement gelegen, net als verschillende ambassades. Maar ook het strand, de haven, het bos, de gezellige winkelstraat de Frederik Hendriklaan, het openbaar verover en de verschillende internationale scholen zijn op korte afstand van dit appartement te vinden

Dit prachtige en stijlvol ingerichte appartement is onlangs in zijn totaliteit gerenoveerd, tijdens deze renovatie is er gekozen voor het gebruik van duurzame, hoogstaande en kwalitatieve producten en materialen.

De nieuwe huurder is dan ook de eerste bewoner na deze renovatie.

Het appartement is gelegen op de eerste etage.

Indeling; Entree, via de trap komt u bij de entree van de woning, ruime hal, separaat toilet, ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche, zeer ruime en zeer lichte woon- eetkamer - met semi open keuken, deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur - vanuit de keuken is er toegang tot het balkon, tweede slaapkamer, met eigen toilet, aparte en afgesloten opstelplaats met nieuwe was/droog combinatie.

In de straat en in de straten rondom kan er gemakkelijk geparkeerd worden met de auto, ook de verschillende mogelijkheden van het openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen, en gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden;

  • onlangs in zijn totaliteit gerenoveerd
  • volledig gemeubileerd
  • 2 ruime slaapkamers
  • dubbel glas
  • gratis voor de deur parkeren
  • huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen, internet en televisie
  • servicekosten: € 50,- per maand
  • borg: 1,25 x maand huur

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1912
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Sonoystraat Den Haag

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 2.000 p/m
Beschikbaar per
Direct