Advertentie verwijderd

Appartement Rosseelsstraat in Den Haag

2524 BJ Den Haag (Zuid-Holland)

€925 Huurprijs p.m.
61 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR Rosseelsstraat 80 – 3 kamerwoning op de 1e etage te Den Haag.

Omschrijving woning: Geheel gerenoveerde 1e etage 3 kamer woning met balkon gelegen in een rustige straat in de wijk Spoorwijk. Indeling: open portiek, eigen entree; lichte 1e slaapkamer aan de achterzijde van de woning, lichte ruime woonkamer met uitzicht naar de straat, keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, gaskookplaat, oven, koelkast en RVS afzuigkap, 2e slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, badkamer met ligbad. Via de gang toegang tot het toilet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich tevens een balkon. Zie plattegrond voor de afmetingen!

Kenmerken:

 • Oppervlakte ca: 61m2
 • EPA-label: Energielabel A
 • Installaties: CV ketel
 • Oplevering: Per direct
 • Dit appartement is in een goede staat en voorzien van;
 • Nieuwe kunststof raamkozijnen met dubbelglas
 • Nieuwe laminaatvloer (met ondervloer)
 • Nieuwe badkamer met ligbad, design radiator, wastafel en wasmachine aansluiting
 • Nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur
 • CV ketel installatie met radiatoren
 • Geheel geïsoleerd

Huurvoorwaarden: De inkomenseis voor deze woning is gesteld op 3x de huur (bruto inkomen), waarbij het hoogste salaris voor 100% mag worden meegerekend en het laagste voor 75%. Daarnaast wordt een waarborgsom ten hoogte van minimaal 3 maanden huur gevraagd, afhankelijk van uw inkomen. Op dit adres is een Huisvestigingsvergunning vereist, zie de site van gemeente Den Haag (Huisvestingsvergunning aanvragen). Het jaarinkomen van uw huishouden mag maximaal € 57.053 of minder zijn bij een eenpersoonshuishouden of maximaal € 67.053 of minder zijn bij een huishouden met 2 of meer personen (bedrag vanaf 1 juli 2019).

Omgeving: Op een steenworp afstand van het centrum, waar ooit de Haagse binnenhaven lag, ligt een diverse stadswijk met een no-nonsense karakter. De afgelopen jaren is deze wijk volop in ontwikkeling. Markante punten in de wijk zijn de Haagse Hogeschool en het ROC Mondriaan. Zij vormen het centrum van het groeiende studentenleven in Den Haag. Bijna de helft van de bewoners is tussen de 20 en 45 jaar. In de bevolkingssamenstelling zie je vele culturen terug, maar er is een opvallende kern van Nederlandse bewoners die soms al generaties lang hier wonen en sterk verknocht zijn aan deze wijk. De Goeverneurlaan is de centrale as van de wijk. Hier vind je winkels, supermarkten en horeca in een omgeving die gebouwd is volgens de architectuur van Berlage. Er komen hier steeds meer ondernemers die zich richten op de jonge bewoners van de wijk. Op de fiets ben je in no-time in de binnenstad. Voor ontspanning kun je terecht in het Hof van Heden, een fraaie stadstuin, of je stapt op de fiets naar een van de oude parken in Rijswijk. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin dan kun je een volkstuintje huren aan het Hildebrandplein. Met de auto bent u doormiddel van diverse uitvalswegen zo op de snelweg. Het openbaar vervoer is nabij gelegen en ook het strand is met het openbaar vervoer of de auto goed te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Op dit adres is een Huisvestigingsvergunning vereist, zie de site van gemeente Den Haag (Huisvestingsvergunning aanvragen). Het jaarinkomen van uw huishouden mag maximaal € 57.053 of minder zijn bij een eenpersoonshuishouden of maximaal € 67.053 of minder zijn bij een huishouden met 2 of meer personen (bedrag vanaf 1 juli 2019).
 • De huurprijs is exclusieve gas/licht/water.
 • Huisdieren in overleg.
 • Minimale huurperiode: 12 maanden.
 • Appartement is gestoffeerd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1931
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rosseelsstraat Den Haag

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct