Advertentie verwijderd

Studio Elandstraat in Den Haag

2513 GS Den Haag (Zuid-Holland)

€555 Huurprijs p.m.
23 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Keurige, volledig gerenoveerde, studio beschikbaar met gedeelde toilet. De studio is op loopafstand gelegen van het bruisende centrum van Den Haag waar u een groot aanbod aan winkels kunt vinden, de koninklijke stallen waar u kunt genieten van de nodige rust, Albert Heijn XL zeer geschikt voor de dagelijkse benodigdheden en het openbaar vervoer. De studio is perfect voor starters!

Indeling: Gezamenlijke entree, trap naar de 1e etage, de studio bevindt zich aan de achterzijde. Binnenkomst studio in de woon/ slaapkamer van circa.14 m². Keuken/ douche van circa.4 m². Keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap. De toilet is gedeeld met een medebewoner.

De gehele studio is voorzien van een laminaat vloer, dubbel glas en wordt verwarmd middels centrale verwarming. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine/ droger d. m. v. muntsysteem.

Let op! de waarborgsom bedraagt 2 maanden huur.

Indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop ?vraag een bezichtiging aan?. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen.

*Aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Elandstraat Den Haag

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 555 p/m
Beschikbaar per
Direct