Advertentie verwijderd

Appartement Witte de Withstraat in Den Haag

2518 CN Den Haag (Zuid-Holland)

€680 Huurprijs p.m.
27 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Volledig gemeubileerd en gerenoveerde studio, gelegen in het bruisende stadswijk die erg geliefd is bij young professionals. - Witte de Withstraat 1H - derde voorzijde-

Gemeenschappelijke entree op straatniveau met de privé voordeur van het appartement op 3e etage, gelegen aan de voorzijde van het pand. U komt binnen in de hal welke toegang verleent tot het appartement. Woongedeelte met open keuken voorzien van 2 pits kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakje en voldoende kastruimte. Verder is dit leuke appartement voorzien van een nette betegelde badkamer met douche, vaste wastafel, spiegel, toilet. Het gehele appartement is voorzien van laminaat. Er is een gedeelde wasmachine in de gemeenschappelijke hal wat gedeeld wordt met 3 andere bewoners.

Buurt het zeeheldenkwartier is een compacte, monumentale en bruisende stadswijk die erg geliefd is bij young professionals. De wijk heeft een sterk eigen karakter en ademt creativiteit en dynamiek. Dit komt voor een belangrijk deel door de relatief grote groep jonge ondernemers en bewoners in de wijk. Het zeeheldenkwartier heeft sfeervolle straten, grachten, zonnige pleinen en prachtige jugendstil architectuur. Het grootste deel van de woningen is van vóór 1916. De wijk heeft een gemengd karakter met betaalbare en dure woningen, grote herenhuizen, sfeervolle kleinere beneden- en bovenwoningen en zelfs nog enkele hofjes. Ook vind je er het imposante vredespaleis. Het prins hendrikplein is om de hoek van de woning, hier vind je authentieke kleine winkeltjes, gezellige cafés, galeries, kledingzaakjes en designwinkels. Er worden in het zeeheldenkwartier veel markten en evenementen georganiseerd zoals de zeeheldenmarkt en het zeeheldenfestival.

Openbaar vervoer Er zijn verschillende mogelijkheden om te reizen via het openbaar vervoer.

  • tram 16 en 3

Let op! U heeft voor deze woning een huisvestingsvergunning nodig.

Onderverdeling huurprijs:

Huurprijs: €680,- Meubels: €30,- Gas/Water/Elektra: €40,- Servicekosten: €15,- Stofferingskosten: €15,-

Totale huur: €780,-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
27 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Witte de Withstraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 680 p/m
Beschikbaar per
Direct