Advertentie verwijderd

Opslag Perenstraat in Den Haag

2564 RT Den Haag (Zuid-Holland)

€200 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Perenstraat // 2564 rt te den haag // beschikbaar per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. // huurprijs eur 200,- per maand // inclusief licht

wilt u de auto, motorfiets of scooter veilig en droog neerzetten in een garagebox of heeft u ruimte nodig om spullen op te slaan? Woont u in de buurt van de vruchtenbuurt? Dan hebben wij voor u de juiste oplossing! Hoe mooi zou het zijn als u woonachtig bent of werkt in deze wijk en u ook nog eens om de hoek uw eigen garagebox in bezit heeft? Deze garagebox huurt u nu voor maar eur 200,00 per maand en is per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. beschikbaar. Neem snel contact op per telefoon of e-mail voor een bezichtiging!

afmetingen garagebox: lengte: 7 m breedte: 4 m hoogte: 3 m

bijzonderheden:

  • de minimale huurperiode betreft 1 jaar + onbepaalde tijd
  • de borgsom betreft 3 maal de huurprijs
  • de garagebox is inclusief licht

indien u een bezichtiging aan wil vragen, verzoeken wij u een profiel aan te maken op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. U kunt met uw persoonlijke profiel reageren op de woning middels de knop ?vraag een bezichtiging aan?. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en uw profiel bekijken. Zorg er daarom voor dat uw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij enkel contact met u op indien uw profiel aansluit bij de woningeisen en indien de woning nog beschikbaar is voor bezichtigingen. U kunt ook een mail sturen naar info@makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Com of even bellen naar: *******, de lijnen zijn geopend tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

*aan bovenstaande tekst kunnen geen juridische rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Opslag (Garage)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Perenstraat Den Haag

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 200 p/m
Beschikbaar per
Direct