Advertentie verwijderd

Appartement Veenendaalkade in Den Haag

2547 AT Den Haag (Zuid-Holland)

€1.550 Huurprijs p.m.
99 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Let op: de woning wordt zonder meubels verhuurd.

Licht en speels appartement, gelegen aan de gezellige Veenendaalkade, op top etage met maar liefst drie (of eenvoudig vierde te realiseren) slaapkamers. De woning ligt op 15 minuten fietsafstand van de Haagse Hogeschool en is dus ideaal voor studenten!

Leyenburg is een rustige woonwijk. Ongeveer een derde van de woningen is van vlak voor de tweede wereldoorlog en de rest van de woningen is van na de tweede wereldoorlog tot de jaren 60 van de vorige eeuw. Aan de rand van de wijk bevindt zich het Haga ziekenhuis. Aan de Veenendaalkade en Soestdijksekade zorgen woonboten voor een levendige sfeer. De wijk grenst aan het Zuiderpark waar je uitstekend kunt sporten of ontspannen. Ook zijn er verschillende grote evenementen en concerten tijdens de zomermaanden, zoals Parkpop en het Milan Festival. Voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in winkelcentrum Leyenburg aan het Monnickendamplein. In Leyenburg vind je het Florence Nightingalepark met kinderboerderij. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin? In buurttuin Zuiderpark (aan de Anna Polakweg) kun je een volkstuintje huren.

Wat maakt deze woning bijzonder? Wat een sfeer en wat een licht! Je nieuwe thuis bestaat uit twee verdiepingen en ligt op de top etage, wat voor lekker veel rust en een mooi uitzicht zorgt. Kijk uit over de gezellige Veenendaalkade met de knusse woonboten in het water. Deze woning is helemaal naar smaak in te richten, maar ook zo te betrekken. De indeling is in ieder geval al top; het beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een nette badkamer mét bad, twee toiletten, een sfeervolle woonkamer. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer en heeft aan de achterzijde een ruim en zonnig balkon, waar het heerlijk zitten is in de zomer. Speelse details vind je hier in de togen door het huis – naar de functionele keuken, voorzien van inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 99m2
  • Beschikbaar per direct
  • Huurprijs €1550,- exclusief G/W/E

Voorwaarden:

  • Borg € 1550,-
  • Minimaal 12 maanden
  • Beschikbaar voor maximaal 3 studenten / woningdelers, of een gezinshuishouden

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1951
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
99 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Veenendaalkade Den Haag

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.550 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar