Advertentie verwijderd

Appartement Franklinstraat in Den Haag

2562 CC Den Haag (Zuid-Holland)

€775 Huurprijs p.m.
32 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Geweldig leuk, modern en mooi gestoffeerd 2 kamer appartement van circa 32m2 met 1 slaapkamer en een riant balkon op de 2de etage (achterzijde) gelegen in het populaire en gezellige Regentessekwartier!

Indeling:

Entree op de begane grond, halletje met trap naar de 2e etage.

Binnenkomst in een heerlijke ruime en lichte woonkamer van circa 24 m2 met een open keuken met een gasfornuis, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Slaapkamer van circa. 2.06 x 2.83 en een mooi afgewerkte en nette badkamer met een douche, wastafel en toilet. Balkon van 1.80 x 6.24. Gedeelde wasmachine op de 1e etage.

Het betreft een modern en gezellig appartement in zeer nette staat! Het is voorzien van een mooie laminaatvloer, een nette L-vormige keuken en mooie strakke witte muren met nog als prachtig detail een ornamenten plafond!

Gelegen in het gewilde Regentessekwartier, een veelzijdige en levendige stadswijk, vlakbij het centrum van Den Haag. Het Regentessekwartier is compact en monumentaal met een mix van grote en kleine woningen vooral van vóór 1916. Intieme straten en omsloten pleinen zorgen voor een prettig stedelijk sfeertje. Bewust winkelen doe je in de Weimarstraat: biologisch eten, galeries en eigenzinnige eettentjes. De Nieuwe Regentes is het hart van deze smeltkroes. Loop de Weimarstraat uit en je bent in het aangrenzende Zeeheldenkwartier, met hippe winkels, pop-up stores en creatieve bedrijvigheid.

**Huurprijs: €775,- per maand inclusief gas, water en elektra en exclusief TV- en internetontvangst

Waarborgsom: € 775,-

Beschikbaar: 15 november 2020

Huurperiode: minimaal 1 jaar**

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet meer mag zijn dan € 39.055. Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Franklinstraat Den Haag

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar