Advertentie verwijderd

Appartement Zeestraat in Den Haag

2518 DJ Den Haag (Zuid-Holland)

€2.600 Huurprijs p.m.
127 m²
6 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Zeestraat 237 te Den Haag (Willemspark)

Omgeving De grote verscheidenheid aan woningtypen maakt een individuele beschrijving van de appartementen moeilijk. Kenmerkend voor alle appartementen zijn echter de exclusiviteit van de materialen en de aandacht die is besteed aan de situering en aaneenschakeling van de diverse ruimten binnen een appartement. Het merendeel van de appartementen beschikt over twee luxe badruimten. De keuken is van "Italiaanse" kwaliteit en is voorzien van moderne apparatuur. Bovendien zijn de keukens en de sanitaire ruimten geheel luxe betegeld . Tevens zijn de appartementen voorzien van vloerbedekking en/of laminaat, vitrages en overgordijnen. Alle appartementen beschikken over een videointercomverbinding met de hoofdingang centrale hal en de entree. Raam- en deur- kozijnen zijn voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk. De appartementen beschikken over een alarminstallatie, een kluis en een driepuntssluiting op de voordeur. Rondom het terrein is een hekwerk geplaatst in de authentieke stijl.

Appartement Op minder dan 200 meter van het gebouw treft u bus- en tramlijnen aan die u naar het Centraal Station en Scheveningen brengen. Met de auto bereikt U via de Javastraat in korte tijd de rijkswegen naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Dit appartement van 127 m² gelegen op de derde verdieping met hoogwaardige materialen is compleet gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Het heeft totaal 13 m² aan balkonruimte en in de kelder van het gebouw een berging van 8 m².

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
127 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Zeestraat Den Haag

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.