Advertentie verwijderd

Appartement Noordeinde in Den Haag

2514 GP Den Haag (Zuid-Holland)

€1.485 Huurprijs p.m.
71 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

NOORDEINDE

Beschikbaar - ruim, luxe, totaal gerenoveerd en gemeubileerd appartement in een prachtig monumentaal pand gelegen in een van de mooiste straten van Den Haag - Het Noordeinde te Den Haag. Omgeven door verschillende winkels, restaurant en het werkpaleis van onze Koning.

In totaal worden er 6 appartementen opgeleverd - dit appartement is aan de voorzijde gelegen - met vanuit de woonkamer een prachtig vrij uitzicht op o.a. de Oranjestraat en de winkelstraat Het Noordeinde. Het appartement is voorzien van luxe, hoogwaardige afwerking en voorzien van diverse apparatuur. Het appartement heeft een moderne open keuken, met kookeiland en één slaapkamer.

De ruimtelijke en open indeling van het appartement met de luxe keuken inclusief diverse inbouwapparatuur en kookeiland loopt gemakkelijk over naar de slaapkamer met aangrenzende badkamer maakt het appartement een prachtig geheel. De ruime, luxe badkamer is van zeer ruime inloopdouche.

In het appartement is tevens een opstelplaats aanwezig voor de wasmachine en de hoger - deze apparaten zijn aanwezig in het appartement. Door het gehele appartement ligt een hoogwaardige laminaat vloer

Bijzonderheden;

  • huurprijs; € 1.485,00 per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en tv
  • huurprijs is exclusief € 20,00 service kosten
  • waarborgsom; 2 maanden huur
  • beschikbaar per direct
  • minimale huurperiode; 12 maanden
  • huisdieren niet toegestaan
  • hoogwaardig gerenoveerd
  • HUISVESTIGINGSVERGUNNING NIET VAN TOEPASSING

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1675
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Noordeinde Den Haag

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.485 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.