Advertentie verwijderd

Huis Lange Lombardstraat in Den Haag

2512 VP Den Haag (Zuid-Holland)

€1.195 Huurprijs p.m.
53 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

PER DIRECT: 2-KAMER BENEDENWONING NABIJ CENTRUM (GESTOFFEERD)

In het rustig gelegen statig nieuw gebouwde appartementencomplex op de hoek van de Lange- en Korte Lombardstraat bieden wij u dit geweldige 2-kamer parterre-appartement aan, met eigen stadstuin. Het centrum met winkels, restaurants, schouwburg en musea ligt op loopafstand. Om de hoek vindt u openbaar vervoer en ook de uitvalswegen liggen in de directe omgeving. Het Scheveningse strand is met de fiets in 15 minuten bereikbaar.

Indeling: Entree woning, meterkast, woon-/eetkamer, luxe open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven/magnetron, toilet met fontein, vaste kast. Slaapkamer met toegang tot stadstuin. Moderne badkamer met regendouche en vaste wastafel.

Totale huurprijs € 1.195,-- per maand exclusief G/E/W/TV/Internet. Servicekosten € 80 per maand. Waarborgsom 1,5 maand huur

Voor deze woning moet een huisvestingsvergunning worden aangevraagd.

Kenmerken:

-Let op! De huurder van de woning dient te beschikken over huisvestingsvergunning (Gem. Den Haag). Criteria om vergunning te krijgen: Bruto jaarinkomen huurder is max. € 60.036,00 (eenpersoonshuishouden) en € 70.036,00 (meerpersoonshuishouden). De kosten voor aanvragen van vergunning zijn voor rekening huurder en zijn € 46,55. Voor volledige informatie verwijzen wij u naar website Gem. Den Haag.

- gestoffeerd (niet gemeubileerd)

  • centrum Den Haag

  • geen huisdieren

  • 1 persoon of stel

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging neemt u contact op via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2010
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Lange Lombardstraat Den Haag

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar