Advertentie verwijderd

Appartement Groot Hertoginnelaan in Den Haag

2517 ER Den Haag (Zuid-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
57 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Heerlijk wonen in een van de leukste plekken van de wijk Duinoord! Omringd door fraai architectonische woningen en -gevels! Dit zolder appartement bevindt zich op een hoek en is gevestigd op de 3e etage. De woning dateert oorspronkelijk uit het jaar 1903. Na een recente volledig renovatie heeft de woning het energie label A! Het appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en is bovendien uitgerust met een fraai zonneterras dat gericht is op het westen. Hierdoor kan vanaf de vroege middag tot aan de avond worden genoten van een heerlijke dag!

Over de gehele vloer ligt een eikenhout parket dat evenals het meubilair, de sanitaire voorzieningen en de keuken, deze woning bijzonder aantrekkelijk maakt. De arcade vormige ramen aan de voorzijde, biedt daarbij een leuk uitzicht op de omgeving. Dit alles, terwijl u in alle rust kunt genieten van deze schitterende woning vanwege de goede geluidisolatie.

De moderne badkamer is uitgerust met zowel een inloop douche, wastafel, een badkuip en toilet. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en biedt toegang tot het ruime zonneterras.

Kortom, een heerlijke woning voor de singel of koppel die het comfort en de luxe van deze woning op waarde weet te schatten! Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1903
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Groot Hertoginnelaan Den Haag

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.