Advertentie verwijderd

Appartement Keizer Frederikstraat in Deventer

7415 KB Deventer (Overijssel)

€720 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooi en ruim 4-kamer appartement TE HUUR aan de Keizer Frederikstraat in Deventer!

Huurprijs per maand: € 720,- Beschikbaarheid : 1 november 2019 Oppervlakte : 80 m² Aantal kamers : 4 Aantal slaapkamers : 3 Soort : Woningen Type : Appartement Opleveringsniveau : Gestoffeerd

Op loopafstand van winkelcentrum Keizerslanden in Deventer is dit mooie 4-kamer appartement te huur. Deze huurwoning ligt op de 4e woonlaag. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de woning een balkon en er is een ruime berging in het souterrain. Keizerslanden is een wijk waar veel gebeurt. Er wordt gewoond, gewerkt, gewandeld, gewinkeld, gespeeld en gesport. Anders gezegd: er wordt volop geleefd in Keizerslanden!

Het appartementencomplex aan de Keizer Frederikstraat heeft een beveiligde entree met intercom. Toegang naar de inpandige berging. Trapopgang naar de appartementen.

INDELING

Entree, hal, toilet, woonkamer met veel lichtinval en ruim uitzicht, keuken met diverse apparatuur en toegang naar het balkon aan de voorzijde. Badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en opstelplaats wasmachine en droger, totaal 3 slaapkamers.

 • 3 slaapkamers;
 • zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een balkon;
 • grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas;
 • voldoende parkeergelegenheid bij het complex.

BIJKOMENDE KOSTEN

 • Servicekosten € 57,00 (o.a. Abonnement onderhoud geiser, opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak van algemene ruimtes, buitenonderhoud en onderhoud van de algemene ruimtes)
 • Voorschot stookkosten (zelf regelen via ISTA) ongeveer € 60,00 per maand.
 • Door verhuurder wordt een waarborgsom van minimaal 2 maanden huur verlangd.

EISEN

Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze huurwoning dan dient u rekening te houden met de volgende eisen:

 • verplichte identificatie door het overleggen van een kopie geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart of paspoort).
 • U dient een bruto inkomen te hebben van minimaal 3x de huursom en dit aan te tonen.

OVERIGE

 • de huurprijs is weergegeven exclusief de kosten van gas, water, elektriciteit, telefoon en internet. De hoogte van deze kosten zijn mede afhankelijk van de grootte van uw huishouden.
 • Het houden van huisdieren is niet toegestaan (niet onderhandelbaar).
 • Roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Graag ontvangen wij per e-mail graag van jou/jullie een korte omschrijving waarom jij/jullie deze woning willen huren; wie ben je en wat doe je (werk, gezinssamenstelling, hobby's enzovoorts). Wij nemen dan contact met je op voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook bellen op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Deze informatie met foto's en sfeerbeelden, is met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1960
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Keizer Frederikstraat Deventer

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 720 p/m
Beschikbaar per
Direct