Advertentie verwijderd

Appartement Park Boswijk in Doorn

3941 AE Doorn (Utrecht)

€792 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

PARK BOSWIJK 385

In Park Boswijk, een geweldig complex kan men op een onbezorgde, veilige en comfortabele manier zelfstandig wonen met alle voorzieningen in de nabijheid. Hierbij moet u denken aan een restaurant, supermarkt, postkantoor, wasserette, kapsalon, verpleegkundige zorg thuis en in geval van nood tijdelijke opname op de in het wooncomplex aanwezige ziekenafdeling. Bovendien zijn er diverse servicefaciliteiten zoals huishoudelijke- en technische hulp en maaltijdbezorging.

Op een van de mooiste locaties van het complex, uniek en midden in een vogelrijke omgeving gelegen, op de begane grond, bieden wij u een 2-kamer appartement, type Coridor aan in gebouw "de Fijnspar". Een appartement met een royaal op het zuidwesten gelegen terras. De woonkamer biedt u een prachtig uitzicht op bossage,en levendige straat, tevens kunt u de grote verscheidenheid aan vogels dagelijks aanschouwen in de levendige omgeving. Indeling: Entree: vanuit de entree heeft men toegang tot de huiskamer, slaapkamer en het toilet. Woonkamer: Ruime, lichte woonkamer (ca.25m2), Keuken: half afgescheiden keuken, voorzien van 4-pits keramische kookplaat, combioven, afzuigkap en enkele spoelbak. Slaapkamer: half afgescheiden ruime kamer( ca.8 m2) met veel inbouwkasten, tv-aansluiting en welke toegang biedt tot de badkamer. Badkamer: badkamer voorzien van een douche, wastafel, en aansluiting voor de wasmachine Toilet; toegankelijk vanuit de hal en de badkamer De boiler is in de keuken geplaatst.

gehele appartement voorzien van laminaat en spachtelputz wanden.

In het souterrain bevindt zich nog een aparte berging.

Basisservicekosten: € 198,- p. mnd. Voorschot energiekosten € 66,- Bijdrage zorg € 28,25 Facultatieve servicemogelijkheden waaronder huishoudelijke hulp, maaltijden etc.

dit appartement staat tevens te koop voor 79500,- euro k. k.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1974
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Park Boswijk Doorn

Extra informatie

Garage
Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 792 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar