Advertentie verwijderd

Appartement Valkstraat in Dordrecht

3312 TN Dordrecht (Zuid-Holland)

€95 Huurprijs p.m.
38 m²
2 kamers
1953

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit fijne appartement bevindt zich in een appartementencomplex uit 1953, in de Vogelbuurt in Dordrecht.

Locatie De Vogelbuurt is onderdeel van de wijk linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. is een buurt oostelijk van het centrum van Dordrecht. In de Vogelbuurt is de woningcorporatie momenteel bezig vele woningen te renoveren of opnieuw te bouwen.

Er is een verscheidenheid aan bewoners. Er wonen veel jonge gezinnen met opgroeiende kinderen. De bewoners zijn zeer betrokken bij zaken die in hun wijk spelen. Men kent elkaar en voelt zich veilig. Aan de noordrand ligt een groot park met een openluchtzwembad; het Wantijpark. Verder liggen in het oosten enkele sportcomplexen waaronder dat van FC Dordrecht.

In het zuiden van de wijk bevindt zich het Leerpark. Diverse kleine winkels en winkelcentrum Vogelplein zijn dichtbij en makkelijk bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor slechts €140,- per maand kun jij hier wonen! Wil je de ruimte met zijn tweeën betrekken? Dat kan, dan betaalt ieder slechts €95,- per maand. De bijkomende, niet verrekenbare servicekosten bedragen € 25,36per maand exclusief gas, water en elektra.

Foto's De foto's zijn ter indicatie, de daadwerkelijke staat van de woning kan afwijken.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Valkstraat Dordrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 95 p/m
Beschikbaar per
Direct