Advertentie verwijderd

Appartement Oude Kerkplein in Ede

6711 AZ Ede (Gelderland)

€890 Huurprijs p.m.
86 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Kijk voor meer info op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Aantrekkelijk wonen in hartje stad van Ede! De rust van de kerk en de gezelligheid van de winkels.

Het betreft hier een royaal driekamerappartement gebouwd in 2010 met een woonoppervlak van ca. 86m². Het appartement is ingedeeld met een zeer royale woonkamer voorzien van een houtlook vinylvloer en met een open keuken. De openslaande deuren aan de achterzijde van de woonkamer bieden toegang tot een balkon. Het appartement heeft 2 slaapkamers van een mooi formaat, een badkamer, een aparte toiletruimte en een berg-/wasruimte.

Verder is er een afgesloten privégarage met voor elk appartement een afgesloten berging en een eigen, ruime parkeerplaats. De parkeerplaatsen bevinden zich in de exclusieve stallinggarage onder het woonblok.

Naast de bergruimte in de woning zelf beschikken alle appartementen over een aparte buitenberging voor fietsen, gereedschappen en dergelijke. De bergingen bevinden zich in de stallinggarage en zijn met de lift bereikbaar. De huurprijs is exclusief servicekosten € 45,- en exclusief € 75,- huur parkeerplaats in de onderbouw (niet optioneel)!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Oude Kerkplein Ede

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 890 p/m
Beschikbaar per
Direct