Advertentie verwijderd

Huis Zandtong in Eindhoven

5658 AC Eindhoven (Noord-Brabant)

€2.200 Huurprijs p.m.
143 m²
5 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Type: Eengezinswoning Locatie: Meerhoven / Eindhoven

Frisse eengezinswoning beschikbaar op een populaire locatie in Eindhoven; Meerhoven. Het pand wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en beschikt over een totaal van 4 slaapkamers. Ook is er een handige inpandige berging en riante tuin ter beschikking.

In de directe nabijheid van het pand treft u o.a. het wandelpark van Meerhoven, een winkelcentrum met drietal supermarkten, diverse overige winkels, sportvoorzieningen en toegang tot de snelweg A2/N2. Ook ligt het dicht tegen de Internationale School Eindhoven en andere (basis)scholen.

Globale omschrijving:

Entree tot de woning middels de hal, welke toegang verschaft tot de berging, het toilet, trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

Riante woonkamer in L-vorm, beschikkende over ruime raampartijen en een schuifdeur naar de tuin. Aangesloten treft u de half-open keuken welke voorzien is van alle gewenste inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, magnetron-oven combinatie en tevens diverse bergmogelijkheden.

Aan de voorzijde van de woning treft u een handige (fietsen)berging, met individuele deur naar buiten. De berging biedt ruim voldoende ruimte voor meerdere fietsen en/of extra koelkast etc.

1e verdieping: Beschikkende over een drietal riante slaapkamers, waarvan er momenteel één als kantoorkamer is ingericht. 2 slaapkamers treft u aan de achterzijde van de woning, en de hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Tussengelegen is het toilet te vinden (individueel) en de badkamer. Laatstgenoemde beschikt over een moderne grijze vloer- en wandtegel, ligbad, inloopdouche en wastafel met ombouw.

2e verdieping: Ruime zolder verdieping welke voldoende ruimte biedt voor een additioneel bed. Ook treft u hier de wasmachine.

Tuin: Brede tuin, gericht naar het Noorden.

Huurperiode voor minimaal 12 kalendermaanden onder diplomatencontract

Huurprijs is exclusief stadsverwarming, water en elektra, TV / Internet en gemeentelijke belastingen.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1999
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
230 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Zandtong Eindhoven

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.200 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.