Advertentie verwijderd

Appartement Espoortstraat in Enschede

7511 CK Enschede (Overijssel)

€775 Huurprijs p.m.
75 m²

Over deze woning

Wonen in een ruim appartement op een TOP locatie? Dat kan. makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. mag per 1 maart 2019 dit ruime driekamerappartement (twee slaapkamers, voorheen drie slaapkamers) verhuren aan de Espoortstraat. Vlakbij het centrum, vlakbij de singels, maar toch zeer rustig gesitueerd, en met een verbluffend uitzicht.

Indeling: Het appartement bevindt zich op de derde etage. Entree, toegang tot een ruime woonkamer in L-vorm met toegang tot een fraai balkon. Vanuit een zijraam van de woonkamer heb je een gaaf uitzicht richting het centrum van Enschede, de Watertoren en skyline. Vanuit de gang bereik je tevens een nette maar eenvoudige keuken welke is uitgerust met een gasfornuis en een afzuigkap. Tevens bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine in de keuken. Via de keuken loop je de knusse badkamer met wastafel en meubel en inloopdouche in. Doorlopend kom je in een ruime slaapkamer van ongeveer 12 m². De tweede slaapkamer in de woning is ongeveer 8 m². Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een tweede balkon. In de kelder van het pand is nog een zeer ruime berging beschikbaar.

Kenmerken:

  • beschikbaar per 1 maart 2019 (wellicht iets eerder)
  • te huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar
  • huurprijs van € 775,00 is exclusief de maandelijkse bijdrage van € 75,00 in de servicekosten
  • huurprijs is exclusief de kosten voor gas/water/elektra, internet en TV en overige lasten
  • verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
  • screening van (financiële) gegevens maakt onderdeel uit van de verhuurprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes bel je met telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Like ook onze Facebookpagina

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
75 m²
Adres
Espoortstraat Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Direct