Advertentie verwijderd

Huis Hengelosestraat in Enschede

7514 AE Enschede (Overijssel)

€500 Huurprijs p.m.
120 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

WONEN OP VOORMALIG LANDGOED SCHUTTERSVELD?

Tijdelijk te huur: dienstwoning met 2/3 slaapkamers behorend bij landgoed Schuttersveld, midden in het centrum van Enschede.

Het monumentale complex met villa, koetshuis, twee dienstwoningen en de drie hectare grond. Villa Schuttersveld, gebouwd in 1843, is de oudste textielfabrikantenvilla in Enschede. De naam zal verband houden met de plek, het is het terrein waar de Enschedese schutterij haar oefeningen hield. In 1843 laat de uit België afkomstige jonkheer Charles Louis de Maere (1802-1885) het huis bouwen. Het blokvormige, wit gepleisterde hoofdgebouw, wordt in empirestijl opgetrokken en komt te liggen in een parkaanleg in landschappelijke stijl, met als dominerend middelpunt een slingervijver.

Indeling dienstwoning:

Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met en suite deuren, keuken met standaard keukenblok met vaatwasmachine.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers met wastafel en vaste kast. Badkamer met douche, wastafel en toilet en doorloop naar 3e slaapkamer met wastafel en vaste kast.

Rondom deze woning ligt een fraai aangelegde tuin en het landgoed met vijvers.

Bijzonderheden:

  • Beschikbaar per direct
  • Tijdelijke huurovereenkomst max. 2 jaar
  • Waarborgsom van 1 maand huur
  • Huurprijs woning €500,00 / mnd.

Wij zijn op zoek naar representatieve, verantwoordelijke en flexibele bewoners die een oogje in het zeil kunnen houden, bijvoorbeeld studenten, jong stel of gepensioneerd echtpaar evt. met hond. De huurders hebben de verplichting om het landgoed in de gaten te houden.

Geïnteresseerd? Schrijf u in op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of stuur een kopie van uw legitimatie, drie recente loonstroken, uw arbeidsovereenkomst en een recente verhuurdersverklaring naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Deze advertentie op internet en op facebook is slechts ter informatie en dus geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Hengelosestraat Enschede

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 500 p/m
Beschikbaar per
Direct