Advertentie verwijderd

Appartement Stadsmatenstraat in Enschede

7513 AA Enschede (Overijssel)

€720 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Luxe appartement te huur in het centrum van Enschede

Per direct is dit luxe appartement in het centrum van Enschede met een ruime slaap- en woonkamer te huur. Het appartement is gelegen in het monumentale appartementengebouw ‘Koningin Wilhelmina’ tegenover het Volkspark en is begin dit jaar compleet gerenoveerd. De woning bevindt zich daarom nog in perfecte staat. Huursubsidie aanvragen is mogelijk.

Het appartement bevindt zicht op de tweede verdieping van het gebouw en heeft uitzicht op de eigen tuin van het complex. Doordat de woning tegenover het Volkspark gesitueerd is, is het complex gelegen in een groen en rustig deel van Enschede-centrum.

Dit moderne appartement is voorzien van:

  • Een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, oven en een wasmachine);
  • Nieuwe toilet, voorzien van wandcloset en fontein;
  • Nieuwe badkamer, douche voorzien van een drain en een opbergkast met spiegel;

De complete woning is begin dit jaar gestukt, geschilderd, betegeld en is voorzien van een nieuwe vloer. De woning heeft een oppervlakte van +-55 m2 waarvan de slaapkamer een oppervlakte heeft van ongeveer 16m2. In de slaapkamer bevindt zich de toegang naar de badkamer en de deur naar het Franse balkon, vanwaar je uitzicht heb op de eigen tuin van het appartementsgebouw.

Het gebouw beschikt over een afsluitbare fietsenstalling, een bibliotheek, extra logeerkamers (tegen betaling) een droogruimte en een eigen huismeester. Aan de voorzijde van het complex is er voldoende ruimte om een auto te parkeren (parkeervergunning benodigd).

Afstanden Supermarkt: 1200 meter, 4 minuten fietsen Centrum (Oude Markt): 1000 meter, 4 minuten fietsen Centraal station / Saxion: 300 meter, 1 minuut fietsen Universiteit Twente: 3600 meter, 13 minuten fietsen

Huurprijs: €720,00 per maand, exclusief €130,00 per maand bijkomende kosten, inclusief water en gas, exclusief elektra. Huursubsidie aanvragen is mogelijk. Beschikbaarheid: per direct LET OP: huisdieren zijn niet toegestaan. Minimale huurperiode: 12 maanden Wilt u meer informatie over dit appartement? Stuur dan een mail naar info@wtkvastgoedbeheer.nl met daarin uw vraag.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Stuur dan een mail naar info@wtkvastgoedbeheer.nl met daarin uw naam, leeftijd, per wanneer u het appartement zou willen huren en, indien van toepassing, met wie u het appartement wilt gaan bewonen.

Typ- en zetfouten voorbehouden

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Stadsmatenstraat Enschede

Extra informatie

Balkon
Douche
Lift
Mechanische ventilatie
Ingebouwde lampen
Drainage
Intercom
Parkeerplaats
Washok
In het centrum
Aan park
Vrij uitzicht
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 720 p/m
Beschikbaar per
Direct