Advertentie verwijderd

Appartement Borneostraat in Enschede

7512 AK Enschede (Overijssel)

€761 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Omschrijving Ben je op zoek naar een mooie woning nabij het centrum van Enschede? Dan kunnen wij jou dit appartement aanbieden in het appartementencomplex Quatre Mains Deux. De woning is gelegen op de eerste verdieping en heeft de volgende indeling; entree/hal, toilet met fontein, badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer, royale woonkamer met toegang tot het balkon en een semi open hoekkeuken. Vanuit de woonkamer toegang tot de tweede slaapkamer en berging. De totale woonoppervlakte is ongeveer 90 m². De eigen berging welke in de kelder is gelegen biedt extra bergruimte en parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het gebouw. Uiteraard is de woning bereikbaar met de lift. In het complex zijn twee algemene ruimtes waar verschillende activiteiten door de bewoners worden georganiseerd.

Het Getfert De buurt “Het Getfert” ligt ten zuiden van het centrum en op een steenworpafstand van het ziekenhuis. Grote delen van de wijk zijn in het verleden vervangen door nieuwe moderne woningen. Ondanks de ideale ligging ten opzichte van alle voorzieningen die de binnenstad van Enschede biedt, is de eigen identiteit van de wijk voor een groot deel overeind gebleven.

Kenmerken Buurt: Het Getfert Type woning: Appartement Verdieping: 1 Soort verwarming: Centrale verwarming Aantal slaapkamers: 2

Vertrekken: Keuken: 5,99 m2 Slaapkamer 1: 13,27 m2 Slaapkamer 2: 9,36 m2 Woonkamer: 31,82 m2

Bouwjaar: 2008 Energielabel: B Buitenruimte: Ja Toegankelijkheid: rolstoel

Netto huurprijs € 760,95 Servicekosten € 54,70 Bruto huurprijs € 815,65

Overige eenmalige bijkomende kosten: Waarborgsom € 180,- Administratiekosten € 70,- Naamplaatje € 5,-

Voorwaarden Wanneer je wilt reageren op deze woning dan moet je rekening houden dat jouw bruto jaarinkomen minimaal € 38.036,- dient te bedragen. Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Let op! De vorige huurder heeft een aantal overnames; vloer, screens, raambekleding, vaatwasser, verlichting, kapstok, planten balkon en schappen/planken.

Interesse? Wanneer je geïnteresseerd bent in deze woning en je voldoet aan de voorwaarden, kan je contact opnemen met Jan Jaap van Lente. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via het telefoonnummer telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Voordat u de woning kunt gaan bezichtigen, is het noodzakelijk de volgende gegevens bij Ons Huis in te leveren:

  • Kopie legitimatiebewijs Dit kan een geldig paspoort, rijbewijs, identiteitsbewijs of verblijfsvergunning zijn.

  • Inkomensgegevens Dit zijn uw 3 meest recente loonstroken van 2019. Als u een uitkering of partneralimentatie ontvangt, moet u hiervan een recente specificatie inleveren. Heeft u een weekloon dan dient u 4 aaneengesloten weekstroken aan te leveren. Bent u eigen ondernemer dan moet u een prognose verlies- en winstrekening van het lopende jaar aanleveren.

  • Inkomensverklaring belastingdienst In plaats van een inkomensverklaring volstaat ook een (voorlopige)- aanslag inkomstenbelasting 2018.

  • Verhuurdersverklaring (indien van toepassing) Huurt u momenteel een woning of heeft u in de afgelopen 5 jaar een woning gehuurd, dan vragen wij van u een getekende verhuurdersverklaring van deze verhuurder (geen huurovereenkomst).

  • Verklaring van goed betalingsgedrag (indien van toepassing) Heeft u op dit moment een koopwoning of heeft u deze in de afgelopen 5 jaar gehad, dan vragen wij van u een getekende verklaring van goed betalingsgedrag van uw hypotheekverstrekker.

  • Uittreksel Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) met woonhistorie (indien van toepassing) Woont u niet in Enschede, geef ons dan een uittreksel van het GBA waarop uw woonverleden is weergegeven.

Indien u de woning met een medehuurder wilt gaan huren, dient u beiden deze gegevens in te leveren.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
270 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Borneostraat Enschede

Extra informatie

Balkon
Kabel TV
Lift
Internetverbinding
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
In het centrum
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 761 p/m
Beschikbaar per
Direct