Advertentie verwijderd

Appartement H.B. Blijdensteinlaan in Enschede

7514 CA Enschede (Overijssel)

€1.225 Huurprijs p.m.
125 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Project DETA Kerk, Enschede

Transformatie van De Protestantse Kerk naar een duurzaam wooncomplex voorzien van 14 high end grond gebonden woningen is zo goed als afgerond.

De DETA kerk is in 1947 gebouwd en betekend Doxa Eis Tous Aionas (heerlijkheid tot in de eeuwigheid) De laatste jaren heeft evangelie gemeente de Deur gebruik gemaakt van het unieke object tot de omgevingsvergunning tot het realiseren van 14 hoogwaardige grondgebonden woningen verleend werd.

De kerk is qua uitstraling hetzelfde gebleven inclusief de glas in lood ramen in de slaapvertrekken. Wel is de binnenkant van het pand uniek en hoogwaardig getransformeerd naar een buitengewoon complex.

De aannemer heeft de kerk voorzien van een opleveringniveau zoals het hoort te zijn in de 21ste eeuw. Er wordt geen gas gebruikt, hiervoor in de plaats hebben we gekozen voor warmtepompen daar dat energie verantwoord is. Ook heeft de begane grond van de woningen vloerverwarming.

Elke woning wordt voorzien van een privé berging, tuin die vanuit de woonkamer te bereiken is en een parkeerplaats aan de zijkant van de kerk. De oppervlakten verschillen van 90 tot 125 vierkante meter. De keukens beschikken over al het denkbare apparatuur en de badkamers zijn met ligbad en inloopdouche uitgevoerd. Ook is de gehele woning voorzien van een laminaten vloer.

Lijkt het je leuk te wonen in een monument binnen de singels van Enschede, dan is dit je kans!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
H.B. Blijdensteinlaan Enschede

Extra informatie

Tuin
Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.225 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar